Financial Lease zonder aanbetaling - Autokan

10 januari 2023

Auto leasen zonder aanbetaling? 

Kun je een auto leasen zonder aanbetaling? Jazeker. Je kunt ook zonder aanbetaling een auto leasen uit onze voorraad leaseauto's Wij kunnen iedere aanvraag behandelen zonder een aanbetaling. Het hangt echter wel af van jouw financiele sitatie of wij dit goed kunnen keuren. We verplichten niemand om een aanbetaling te doen. Kijk maar eens in de leasecalculator bij elke autopagina hoe je jouw lasten kunt berekenen. Gebruik jouw geld liever voor andere investeringen in het bedrijf die ook belangrijk zijn. Zo blijf je jouw liquiditeit behouden. Een gebruikte bedrijfsauto leasen met financial lease heeft erg veel voordelen voor zowel zzp'ers als mkb'ers. 

Financial lease startende ondernemer of zzp?

Ook voor startende ondernemers is het mogelijk om een financial lease contract af te sluiten zonder een aanbetaling. Je kan vaak alleen de investeringswaarde van de auto financieren. Het beste is om even jouw situatie te bespreken met onze adviseurs. We hebben speciale leasedeals voor MBK en ZZP.

Financial lease is een vorm van autolease voor ondernemers. Het overgrote merendeel van de Nederlandse bedrijven vraagt een autofinanciering aan voor een personenauto of bedrijfswagen. En dat is niet zonder reden! Je wilt onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand en indien nodig ook zonder aanbetaling.

Voorraad financial lease auto's